İçeriğe geç

2024 Retrolar Ne Zaman

2024 retrosu ne zaman?

Merkür Gerilemesi 6-29 Ağustos: Sonbahar aylarında doğru yöne doğru ilerlemek için yavaşlamanın, plan yapmanın ve düşünmenin zamanı geldi. Merkür gerilemesi 6-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında gerçekleşecek.

En yakın retro ne zaman?

Merkür’ün geri hareketi 2024’te dört kez gerçekleşecek. İlk eylem aslında 13 Aralık 2023’te başlasa da etkileri 1 Ocak 2024’e kadar sürecek. Diğer üç geri hareket 1-25 Nisan, 5-28 Ağustos ve 25 Kasım-15 Aralık arasında gerçekleşecek.

Retroda ne olur?

Retro kelimesi astrolojide gezegenlerin geriye doğru hareketini ifade etmek için kullanılır. Her gezegenin bir dönüş hızı vardır. Ancak, zaman zaman yavaşlar ve Dünya’nın gözünden bakıldığında, bir süre için Dünya’nın dönüş hızından daha yavaştır. Bu durumda, Dünya’daki gözlemci gezegenin geriye doğru hareket ettiğini algılar.

Merkür retrosu etkisi ne zaman başlar?

Merkür geri hareketinin en stresli dönemi, geri hareket başlamadan önceki haftadır. Kısacası, geri hareket 5 Ağustos’ta başlarsa, bir hafta öncesinden düzensizlikler ve sapmalar başlar. Özellikle istikrarlı günler 3-5 Ağustos ve 28-29 Ağustos’tur. Merkür’ün durağan olduğu dönemler önemlidir; yeni görevler üstlenmek ve kararlar almak önerilmez.

Retro’da ne yapılmaz?

Bu dönemde duygusal ve fiziksel sağlığınızı dengelemeye dikkat etmelisiniz. Eleştirel veya küçümseyici bir tutum kavgalara yol açabilir. Ayrıca teknik aksaklıklar, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.

2024 hangi burcun yılı?

Astrolojik takvime göre 2024 Koç yılı olacak. Bu dönem Koç enerjilerini öne çıkaracak ve Koç 21 Mart’ta başlayacak. Koç liderlik, cesaret ve yenilikçilik nitelikleriyle bilinir ve 2024 yılı bu enerjilerle işaretlenecek.

Retro ne demektir?

Moda terimi olarak, belirli bir döneme ait ve son yıllarda yaygın olarak kullanılan giyim ürünleri ve aksesuarlarının yeniden tasarlanması, üretilmesi, kullanılması ve popülerleştirilmesi anlamına gelir.

Hangi retro’da evlenilmez?

Bu benim tavsiyem, özellikle bu yaz evleneceklere, dikkatli olun. Venüs geri hareketteyken evlenemezsiniz.

Bir sonraki Venüs retrosu ne zaman?

İşte 2023’te Venüs’ün geri hareketinin tarihi… Venüs geri hareketi NE ZAMAN BİTECEK? Venüs geri hareketi 22 Temmuz Cumartesi günü başladı. Geri hareket 4 Eylül 2023’e kadar devam edecek.

Kadınlarda Retro ne demek?

Retro giyim, geçmiş dönemlerin moda stillerini günümüze taşıyan nostaljik bir giyim tarzıdır. Bu tarz özellikle 1950’lerden 1990’lara kadar olan giyim tarzlarından esinlenmiştir.

2024’te hangi gezegen hangi burçta?

Astrolojide ilişkileri temsil eden Venüs, yönettiği burca geçiyor. 29 Nisan’dan itibaren Venüs, rahat hareket ettiği burçta olacak.

Burçta Retro ne demek?

Astrolojide, geri giden gezegen; “duraklama, durgunluk” olarak anılır. Gerileme, duraklamalar ve yavaşlamalardan kaynaklanan tüm olayları içerir. Bu zaman zarfında, birçok alanda kaos ve huzursuzluk meydana gelebilir.

Şu an ne retrosu var 2024?

2024’te Merkür Retrosu; 1 Nisan – 25 Nisan, 5 Ağustos – 28 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri ​​arasında sizleri ağırlıyoruz.

Retroda eski sevgili döner mi?

Merkür gerilemesi sırasında doğum haritanızda herhangi bir etki varsa, eski şeyler geri dönebilir. Ancak, bir retroya bağlı olan eski sevginiz tekrar bir retroya bağlı olabilir, bu yüzden onu analiz etmeyi unutmayın.

Venüs retroda ne yapılmaz?

Bu dönemde yeni bir işe başlamanız veya bir işletme kurmanız önerilmez. Bir hazırlık dönemi olarak düşünülebilir ancak ciddi kararlar almamalısınız. Venüs’ün temsil ettiği alanlardan biri de güzelliktir. Venüs gerilemesi sırasında estetik ameliyat yaptırmanız veya yeni imaj denemeleri yapmanız önerilmez.

Plüton retrosunda neler olur?

Hayat yolculuğunda güçsüz olmaktan korkarlar. Başkaları tarafından aldatılma ve kontrol edilme korkusu, Pluto Retro’da doğan insanlar arasında yaygındır. Bu tür korkuları kendilerine saklama eğilimindedirler, bu düşünceleri açığa vurmanın onları savunmasız göstereceğinden korkarlar.

Bir sonraki Venüs retrosu ne zaman?

İşte 2023’te Venüs’ün geri hareketinin tarihi… Venüs geri hareketi NE ZAMAN BİTECEK? Venüs geri hareketi 22 Temmuz Cumartesi günü başladı. Geri hareket 4 Eylül 2023’e kadar devam edecek.

Saturn retrosunda neler olur?

Satürn gerilemesi nedir? Satürn gerilemesi, gezegenin geriye doğru hareket ediyormuş gibi göründüğü, ancak aslında sadece güneş etrafındaki yörüngesinde daha yavaş hareket ettiği bir optik illüzyondur. Bu süre zarfında, Satürn kozmosu yavaşlatır ve bizi daha düşünceli hale getirir.

2024 Venüs hangi burçta?

Astrolojide ilişkileri temsil eden Venüs, yönettiği burca geçiyor.

Tavsiyeli Bağlantılar: Tsk Yetim Kim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir