İçeriğe geç

Kurtalan Kaymakamı Kimdir

Kurtalan Kaymakamı Samet Serin kimdir?

Kaymakam Samet SERİN 1991 yılında Karabük’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karabük’te tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Bir süre Maliye Bakanlığı’nda vergi müfettiş yardımcısı olarak çalıştı.

Kurtalan Kaymakamı nereye atandı?

İyi derecede İngilizce bilen Kaymakamımız evli ve bir çocuk babası olup, 24 Ağustos 2023 tarihinde yayınlanan kararname ile #Siirt #Kurtalan Kaymakamı olarak atanmıştır.

Siirt Eruh Kaymakamı kimdir?

📍eruh 🇹🇷 İlçemizin genel asayiş ve güvenliğini sağlamak, güven ve huzur ortamını devam ettirmek amacıyla Kaymakamımız İbrahim Engin Şenay, Eruh Cumhuriyet Savcımız Ender Erkam Aslan ve emniyet müdürlerimizle birlikte uygulama yerlerinde bizzat bulunarak incelemelerde bulundular.

Siirt Baykan Kaymakamı kimdir?

HSK (Hakimler ve Savcılar Kurulu) müfettişleri Kaymakamımız Sayın Fatih ÖZCAN’ı makamında ziyaret etti. Kaymakamımız Sayın Fatih ÖZCAN; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Samet Öztürk nereli?

Samet ÖZTÜRK 1992 yılında Yozgat’ın Sarıkaya İlçesi’nde doğdu.

Onur Şan Kaymakam nereli?

Hayatı: 24 Temmuz 1981’de Sivas’ta doğdu. Üsküdar Halide Edip Adıvar Lisesi’nde okudu. İTÜ Konservatuvarı Şan bölümünden mezun oldu.

Yeni Kurtalan Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Samet Serin, 📍İğdeli – İçme Suyu İsale Hattı ve Su Deposu 📍Tosunbağı/Doğanlı Mezrası Kanalizasyon 📍Güzeldere/Demirbaş Mezrası – Kanalizasyon 📍Saipbeyli/Göztepe Mezrası – Kanalizasyon 📍Kılıçlı/Gültepe Mezrası – İçme Suyu Boru Hattı çalışmalarını inceledi.

Kurtalan Kaymakamı nereli?

18 Mart

Kurtalan’ın nüfusu kaç?

İlçenin toplam nüfusu 2019 sayımına göre 60.180 olup, erkek nüfusu 30.628, kadın nüfusu ise 29’dur.

Siirt Eruh hangi aşiret?

BOHTAN Aşireti: Reisi Yakup Ağa, Eski Çağ’da yaşıyordu. Koruması altındaki köyler; Eski Eruh (ortada): Dirişke, Abubekra, Şavuran, Şükal, Merge, Hassa, Melkan, Dirişka Meleka, Nevhan, Şus köyünün yarısı, Gündeş, Şıvığa, Piruz, Nepile ve Busi köyleri.

Siirt valisi nereli?

Trabzon ilinin Of ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Of ilçesinde tamamladıktan sonra 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.

Siirt vali yardımcısı kim?

Siirt Vali yardımcılıklarına Ömer Faruk Gökçe ve Birkan Tatlısöz atandı. Erzincan’ın Çayırlı ilçesi valisi olarak görev yapan Gökçe, Siirt vali yardımcılığına atandı. Vali yardımcısı Birkan Tatlısöz, Iğdır Tuzluca Kaymakamı olarak görev yaptı.

Kaymakamın görevleri nelerdir?

Kaymakamlar, ilçedeki hükümet dairelerini, kurumları, özel işletmeleri, belediye ve köy yönetimlerini ve bunlara bağlı kuruluşları denetlemek ve kontrol etmekle görevlidir. Kaymakam, ilçede çalışan görevlilerden ve ilçe idari teşkilatından sorumludur.

Emre Zafer Kaymakam kimdir?

Kaymakamımız Sayın Emre ZAFER, 2017 yılında Ticaret Bakanlığı’nda kamu görevine başladı. 2023 yılında Ordu valiliği kaymakam adayı olarak mesleğe gönül verdi ve il merkezindeki stajının ardından; Diyarbakır şehir merkezi ile Kulp, Dicle ve Hani ilçelerinde mülki idare amirliği müfettişi nezaretinde stajını tamamladı.

Side Kaymakamı kimdir?

GÜNLÜ İLÇE VE BELEDİYE BAŞKANI SÖZEN’DEN SİDE GENÇLİK MERKEZİ Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Gençlik Merkezi önünde Kaymakam Nazmi Günlü’yü büyük bir nezaketle karşıladı.

Yozgat Sarıkaya Kaymakamı kimdir?

Namık Kemal İlkokulu’nun Sarızeybek Şehit Yılmaz Gündüz İş ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlediği 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programına Kaymakamımız Sayın Ahmet Nuri Demir ve Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Genç Escort